Pieni pihvisanasto
Chateaubriand
Naudan sisäfileen keskiosan paksusta päästä leikataan poikkisyin 3-4 cm:n paksuisia viipaleita, jotka paistetaan pannulla halutun kypsyisiksi.
Entrecôte eli välikyljys
Naudan raakakypsytetystä etuselästä tai ulkofileestä leikataan noin 2 cm:n paksuisia pihvejä, jotka paistetaan pannulla tai grillissä puolikypsiksi.
Filee Mignon
Naudan sisäfileen kapenevasta kärjestä leikataan noin 2 cm:n korkuisia pihvejä. Pihvit ovat pieniä, joten yhdessä annoksessa on yleensä kaksi pihviä, jotka tarjotaan usein paahdetun leipäviipaleen päällä.
Lehtipihvi
Naudan ulkofileestä tai -paistista leikatut noin 1,5 cm:n paksuiset viipaleet nuijitaan ohuiksi ja paistetaan nopeasti molemmilta puolilta.
Pippuripihvi
Naudan sisäfileepihvi, jonka pinnalle rouhitaan erilaisia pippureita. Liekitetään usein konjakilla ja haudutetaan kermakastikkeessa haluttuun kypsyysasteeseen.
Sipulipihvi
Hieman lehtipihviä paksumpi pihvi, jonka päälle laitetaan runsaasti haudutettuja sipulirenkaita.
Tartarpihvi
Tehdään raa'asta naudan sisäfileestä terävällä veitsellä riipimällä ja maustetaan suolalla, pippurilla ja worchester-kastikkeella. Pihvi tarjoillaan raa'an munankeltuaisen ja raakojen sipulirenkaiden kanssa.
Tomahawk-pihvi
Tomahawk eli inkkaripihvi on iso, noin kilon painoinen naudan kyljys, johon on jätetty pitkä luu. Yhdestä pihvistä riittää usealle syöjälle.
T-luupihvi
Naudan 2-6 sentin paksuiseksi viipaleeksi leikattua fileeselkää, jossa on mukana sisä- ja ulkofileetä. T-luupihvi on parhaimmillaan grillauksessa.
Tournedos
Naudan sisäfileen kapenevasta päästä leikataan noin 5-6 cm korkea pihvi, joka voidaan silavoida tai sitoa muotoonsa paistamisen ajaksi.